van der velden verhuizing bedrijfs verhuizing

Wanneer je bedrijf hard groeit en het tijd is voor een nieuwe ruimte.

Een droom van elke ondernemer is dat jouw bedrijf groeit en succes heeft. Je hebt de ideale plek gevonden waar jij met jouw werknemers geconcentreerd kan werken en waar jullie het beste doen voor jullie klanten. Een plek waar jouw bedrijf thuis hoort en waar serieus gewerkt kan worden maar op zijn tijd ook flink gelachen kan worden. Een ruimte waar maandag tot en met vrijdag middag super hard wordt gewerkt en om 16:00 de vrijmibo start om het weekend goed in te gaan. Een plek waar je jaren kan werken.

Groeispurt

Het komt wel is voor dat de ruimte die je 5 jaar geleden begon te huren voor jouw bedrijf op dat moment ideaal was. Er was genoeg ruimte voor het personeel wat er toen was en iedereen had zijn eigen plek. Vijf jaar later is het bedrijf gegroeid met een aantal extra werknemers en zie je eigenlijk dat een paar extra handjes nog wel van pas komen. Zo eigenlijk ook een paar extra werkplekken. Want ja, de ruimte wordt te klein. Er kan niet meer optimaal gewerkt worden, het wordt te rumoerig en werknemers beginnen aan te geven liever thuis te werken dan op kantoor. Daar moet natuurlijk verandering in komen. Het is tijd om te verhuizen.

Het verhuizen

Het is natuurlijk superfijn wanneer jouw bedrijf groeit. Alleen wanneer jouw bedrijf uit de ruimte groeit moet je snel schakelen en op zoek gaan naar een groter kantoor. Tijd voor een bedrijfsverhuizing. Nou heb je als ondernemer redelijk veel keus aan kantoorruimtes. Zo ontstaan er steeds meer verzamelgebouwen waar veel verschillende bedrijven gevestigd zijn en over flexibele werkplekken beschikken. Dit kan ideaal zijn voor jouw bedrijf. Want is het net te rumoerig in de ruimte zelf en moet je een belangrijk telefoontje plegen, dan kan je heel gemakkelijk op een andere plek dit afhandelen en gelijk het gesprek verwerken in een notulen.

De verhuizing

Nou weten we allemaal dat iedereen zo zijn kwaliteiten heeft. Het kan zo zijn dat verhuizen daar niet onder valt. Dat is natuurlijk totaal niet erg. Wanneer je de juiste hulp inschakelt, kan je als bedrijf goed doorgaan met de werkzaamheden. Terwijl jouw bureau, stoel en kasten van de oude naar de nieuwe locatie verplaatst wordt werk jij rustig door.

Met de juiste hulp zal de verhuizing soepel verlopen en kan jij als bedrijf klaar blijven staan voor jouw klanten.

Posts created 23

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven