Een checklist voor de winter

De wintermaanden zijn bijna begonnen; wordt steeds kouder in Nederland, de laatste blaadjes vallen van de bomen en de winkels liggen alweer vol met kerstspullen. Daarom is het nu alvast verstandig om te kijken wat je deze winter allemaal nodig gaat hebben. In dit blog benoem ik de belangrijkste dingen die jou warm houden deze winter.

Winterjas

Ten eerste heb je natuurlijk een goede en warme winterjas nodig voor de koude maanden. Zorg ervoor dat je winterjas niet alleen mooi is, maar je ook goed beschermd tegen kou en neerslag. De jassen van moose knuckles zijn hier een goed voorbeeld voor; deze jassen zijn warm én super hip. Daarnaast zitten de jassen ook nog eens erg comfortabel. Heb je een goede winterjas gevonden? Dan is het ook fijn om een aantal goede truien te hebben voor onder de jas. Zo zorg je ervoor dat je het niet koud krijgt als je bijvoorbeeld onderweg bent. De truien van guess zijn erg comfortabel en goed te combineren, omdat ze vaak een neutrale kleur hebben.

Schoenen

In de winter is het ook fijn om een paar warme en stevige schoenen te hebben. Je voeten zijn namelijk, net zoals je handen, het snelst koud als het vriest. Kies bijvoorbeeld voor hoge laarzen of stevige boots met een wollen voering en zorg ervoor dat je genoeg warme sokken in huis hebt. Zo zorg je ervoor dat je zonder het koud te krijgen winterwandelingen kunt maken en sneeuwpoppen kunt bouwen!

Winteraccessoires

Tot slot is het natuurlijk belangrijk dat je genoeg winteraccessoires hebt om het warm te houden. Je kunt deze accessoires ook zelf maken door ze te haken of breien. Kijk bijvoorbeeld eens naar hoe je zelf wanten, een muts, sjaal of sokken kunt breien. Het enige wat je er voor nodig hebt is een paar bolletjes wol, een haaknaald of breinaalden en een instructiefilmpje. Dit kun je allemaal heel makkelijk en goedkoop kopen. Je kunt bijvoorbeeld ook zelf een dekentje of sprei maken. Zo heb je ook leuke winteraccessoires voor in huis! Ben je niet zo’n fan van zelfgemaakte winteraccessoires of heb je niet zoveel zin om dat zelf te doen? Dan kun je er natuurlijk ook gewoon voor kiezen om ze in de winkel te kopen. Dit is alleen een stukje duurder en wat minder creatief! Als je breien of haken moeilijk vindt, kun je er ook voor kiezen om te werken met wat dikker wol en dikkere brei- of haaknaalden. Dan ben je een stuk sneller klaar en zie je beter wat je aan het doen bent.

Berichten gemaakt 42

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven