stedentrip

Binnenkort de figuurlijk batterij opladen

Zoals je weet zit ik midden in een verbouwing. Daarna zal ik mijn handen vol hebben met de verhuizing. Toch besloten mijn partner en ik om alvast even een leuk momentje te plannen zodat we iets hebben waar we naar uit kunnen kijken. Natuurlijk kijken we uit naar het moment dat we lekker het huis in kunnen gaan, maar we willen onszelf ook even een verwenmoment gunnen. Daarom hebben we allerlei uitjes bekeken. Uit de mogelijke kandidaten hebben we een top 3 gemaakt. Het waren stuk voor stuk activiteiten waarmee we even de figuurlijke batterij kunnen opladen. Nieuwsgierig? Ik vertel je graag meer!

Onze top 3 ontspannen activiteiten

Over het algemeen hebben mijn vriendin en ik vergelijkbare hobby’s en interesses. De manier waarop we ontspannen komt daardoor gelukkig ook veel overeen. Hierdoor was het niet erg moeilijk om een top 3 van ontspannen activiteiten te maken. Zo dachten we allebei tegelijk aan een stedentrip. Even een lang weekend er tussenuit en genieten in een andere stad in een ander land. Ja, een stedentrip klonk gelijk heerlijk. Daarnaast kwamen we nog met het idee om een dagje naar de spa of sauna te gaan. Dat werkt ook altijd erg ontspannend. De top 3 sloten we af met het idee om een nachtje een hotel te boeken aan het strand om in het voorjaar lekker uit te waaien.

Zo gaan wij de figuurlijke batterij opladen

Misschien zag je het al aankomen, maar onze keuze viel uiteindelijk op het idee van de stedentrip. Wij gaan aan het einde van het voorjaar saampjes er even lekker tussenuit. De lastigste keuze was voor ons om een stad te kiezen voor onze stedentrip. Er zijn namelijk zoveel bijzondere steden waar je echt zo bent. Aangezien ons doel is om de figuurlijke batterij op te laden na de intensieve verbouwing en verhuizing, viel onze keuze op Rome. Wij gaan dus heerlijk op stedentrip naar Rome. Lekker genieten van de Italiaanse kunst, cultuur en natuurlijk al het heerlijke eten. Ik kijk er al helemaal naar uit om met een glas Italiaanse rode wijn in mijn hand op een terras te zitten met mijn vriendin. Lekker kletsen tot de late uurtjes. Dat klinkt toch echt ideaal?

Stedentrip met een budget

Natuurlijk kunnen we niet op een spending spree gaan. We hebben immers net een huis gekocht en er gaat ook een hoop geld in het verbouwen. Gelukkig betekent dat niet dat je niet meer leuke dingen kunt doen. Er zijn zat uitjes en activiteiten die je prima kunt doen met een budget. Zo gaan wij ook op stedentrip met een duidelijk budget voor ogen. Ondanks dat je maar een paar dagen gaat, kun je tijdens zo’n stedentrip stiekem veel geld uitgeven. Om dat te voorkomen, hebben we duidelijk afspraken gemaakt. Dus ik ga nu weer snel even verder met het klussen, terwijl ik lekker dagdroom van de stedentrip!

Berichten gemaakt 42

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven