Mooie buitenplanten kopen bij Green-Bubble!

Veel van mijn vriendinnen vinden planten in hun slaapkamer, heel mooi. Zelf vind ik planten ook een leuke sfeer geven aan mijn kamer. Buiten hun mooie uitstraling hebben planten ook een praktische toevoeging. Planten zuiveren namelijk de lucht, ze produceren de hele dag door zuurstof. Wanneer je een Ficus koopt zuivert deze zelfs de lucht nog terwijl je slaapt. Dit kan een gezonde boost zijn wanneer je slaapt. Bij sommige mensen zorgt dit zelfs ook voor betere nachtrust. Nu kwam ik laatst bij mijn vriendin in haar slaapkamer en moest ik heel erg lachen. Ik zou daar gaan eten met drie andere vriendinnen. We zijn allemaal dol op planten dus dit is vaak ook een onderwerp wat in onze gesprekken wel even voorbijkomt. 

Veel klimmen

We waren al een tijdje niet meer bij Sophie op bezoek geweest. Het was leuk om te zien hoe haar planten gegroeid waren. Het viel ons op dat ze veel klimplanten had. Ze had een kleine pot waar klimop in aan het groeien was. Deze pot staat op een houten ladder, dat vindt de klimop heerlijk. De klimop klimt namelijk van treden naar treden, voornamelijk langs de zijkant van de ladder. Op haar bureau heeft ze een mooie slaapkamer plant staan. Deze plant heeft lange steeltjes en mooie ronde bladeren. Deze plant houdt ook heel erg van klimmen en had al haar eigen weg naar de hanglamp gemaakt. Ik en mijn vriendinnen vonden dit zo grappig dat we besloten om haar nog meer klimruimte te geven. We pakten wat dun touw en gingen draden van de hanglamp naar het kozijn spannen. Het leek wel alsof de plant begon te klimmen waar we bij zaten. Omdat wij in zo een vrolijke bui waren besloten we om foto’s te maken van hoe groot de plant nu was. 

Zelf ook nieuwe planten kopen

We sturen sindsdien via sociale media ook foto’s van het klimproces van de plant. Voor de grap heeft Sophie de plant ook een naam gegeven. De plant is namelijk nu een van onze leuke onderwerpen geworden en we vinden het alle vier heel leuk om te zien hoe snel ze groeit. Ze draait zichzelf om het draadje heen en het lijkt wel alsof ze zich als een koordanseres over de draden beweegt. Omdat ik zo enthousiast was geworden van deze leuke kamerplant, vroeg ik aan Sophie waar ze deze had gekocht. Zij vertelde meteen heel enthousiast dat ze deze online had gekocht bij Green-Bubble! Ik pakte direct mijn laptop om ook opzoek te gaan zo’n leuke plant. Ik heb nu al zin om de Ficus en nog een andere buitenplant te kopen waarmee ik mijn huis opvrolijk! 

Berichten gemaakt 42

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven