Japan rondreis

Een Japan rondreis voor een totaal nieuwe ervaring

Een Japan rondreis is de ultieme vakantie voor de mensen die naar Azië op vakantie willen, maar niet een standaard vakantie willen naar Thailand of Indonesië. Het klimaat in Japan is vergelijkbaar met dat in Nederland, dus het is niet wat je zou verwachten van Azië. Toch is Japan echt een prachtige bestemming voor een heerlijke vakantie. Het land is origineel, met genoeg Westerse luxe maar ook eeuwenoude Japanse cultuur. De mensen zijn uitermate verwelkomend en beleefd, en de sfeer in het land is gewoon top. Na mijn Japan rondreis wilde ik alleen maar mensen inspireren om ook te gaan! Daarom heb ik deze blog geschreven, zodat ik hopelijk meer mensen kan inspireren. Iedereen zou van zulke schoonheid moeten kunnen genieten! Ik zal schrijven over wat je moet meenemen, welke plekken je moet bezoeken en wat voor bezienswaardigheden Japan te bieden heeft!

Wat pak je in voor een Japan rondreis?

De natuur in Japan is erg divers, en het klimaat ook. Het klimaat in het zuiden van Japan is te vergelijken met de kust van Spanje. Daar is het dus warm genoeg voor korte broeken en T-shirts. Maar als je meer het binnenland intrekt wordt het meer zoals in Nederland. Als je van plan bent de bergen te bezoeken dan moet je wat warms meenemen, want er is zelfs eeuwige sneeuw in Japan!

De plekken die je moet bezoeken in Japan!

Japan is ontzettend divers! Waar dat wel uit blijkt, is al de verschillende steden die ze hebben. Zo zijn er de moderne steden zoals Tokyo en Osaka waar je je in een nieuwe, hypermoderne wereld waant. Je hebt er dingen die je in Nederland nog nooit gezien hebt, en alle neonlichten maken de ervaring nog meer indrukwekkend! Ook kun je een bezoek aan het authentieke Kyoto niet overslaan. In Hiroshima is er een indrukwekkend stukje oorlogsverleden te bezoeken, en in Nagasaki zelfs wat Nederlandse geschiedenis! Welke stad je ook kiest, je zit goed!

Welke bezienswaardigheden kom je tegen op een Japan rondreis?

Je hebt natuurlijk de beroemde hotsprings in Hakone. Maar je kunt ook het leven van monniken mee maken op Mount Koya. Ook kun je talloze traditionele dorpen bezoeken waar je in traditionele rituelen mee kan doen. Bezoek prachtige Japanse tuinen, met rustige tempels en huizen. Eigenlijk alles wat je in Japan bezoekt, vind ik een hoogtepunt op zich. Op sommige punten voelt het land Westers aan, maar toch krijg je een unieke ervaring van moderniteit gemixt met eeuwenoude cultuur!

Posts created 23

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven