hond

Leuke ideeën voor een dagje met de viervoeter

Voor mensen met een huisdier is het heel herkenbaar, je bent thuis niks aan het doen. Naast samen wandelen kun je met je hond ook veel dingen binnen doen. Nu vraag jij je misschien af welke dingen je samen met de hond zou kunnen doen. Er is veel meer om te doen dan buiten wandelen en apporteren met de kong speeltjes. Om je wat inspiratie te geven komen we in deze blog met een paar ietwat gekke dingen om samen met je hond te gaan doen. Saai thuis zitten is hierna compleet verleden tijd, want ook met je trouwe viervoeter kun je onwijs genieten.

Een heuse date

Veel stelen vinden het een leuk idee om thuis in de woonkamer een kleedje neer te leggen en er lekker op te gaan zitten voor een lunch of diner. Ditzelfde zou je ook samen met de hond kunnen doen. Als je zorgt voor hond vriendelijke snacks kun je het heel leuk hebben op zo een moment. Het klinkt misschien een beetje gek, maar zo een moment is voor zowel jou als de hond leuk. Meestal eet je namelijk niet snel samen, ondanks dat het heel erg leuk kan zijn. Let wel op dat je er niet echt een romantisch gebeuren met kaarslicht van maakt, want dat kan met een hond fataal worden.

Chef en souschef

Voor jezelf sta je vast weleens te koken (als het niet elke dag is). Het eten van je hond is daarentegen vast heel vaak kant-en-klaar. Geloof mij als ik zeg dat vers voedsel door mens en hond meer gewaardeerd worden. Als je nagaat welke ingrediënten je kunt gebruiken voor het maken van een verantwoord hondenrecept, zal er vast wat moois uit komen. Ja kunt uiteraard proeven, maar het is misschien beter om je souschef daar voor in te schakelen. Samen met je hond een heerlijk hondenrecept maken is 100% zeker erg leuk om te doen.

Een trucje leren

Ook thuis kun je jouw hond van alles aanleren. Met behulp van een paar goede kwaliteitshondenspeeltjes van kong kun je binnen korte tijd veel voor elkaar krijgen. Leer je hond bijvoorbeeld om je een high-five of een knuffel te geven of ga een stapje verder. Je kunt het misschien zelfs voor elkaar krijgen om hand in hand met je hond te lopen! Zolang je er de tijd voor neemt kun je van een saai dagje thuis een feestje met de hond maken. Voor de meeste ideeën hoef je niet eens naar de dierenwinkel, tenzij je nog geen kong hondenspeeltjes hebt natuurlijk!

Posts created 23

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven